Novi Sad
17.05.2011.
14:52 > 15:01
Novosadski humanitarni centar (NSHC) organizuje subvencionisane kurseve iz informatike, po povlašćenim cenama za nezaposlena lica s područja Novog Sada.
  • 18.05.2011 08:36
    Eh...
    pa jasno je kurs možeš održavati samo iz onoga što znaš.
  • M

    17.05.2011 22:34
    Šta vredi?
    Šta vredi sve ovo kad i ko zna da radi na računaru i još štošta drugo ne može da nađe posao a možda čak i nema svoj komp xD
  • Zoltan

    17.05.2011 17:44
    A kako bi bilo..
    .. da NSHC organizuje ograničenom broju nezaposlenih slušanje predavanja i vežbe iz nekih konkretnih i na tržištu traženih predmeta na nekim višim školama i fakultetima. Word i Excel je za peti ili sedmi razred osnovne škole. A recimo osnovni grafički dizajn za rad u dizajn/archi studiju je danas potrebniji (za šljačke/pripravničke poslove); ili osnovin upiti za baze podataka su potrebni nekim u nekim call centrima gde se traže podaci klijenata; ili osnovni grafički web design koje i bake i tinejdžeri znaju na zapadu. Još uvek ima DRŽAVNIH FAKULTETA koji bi po nekoj logici mogli da služe DRŽAVNOM interesu. Makar kroz plaćanje manjeg poreza. Word i Excel su smešni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna